Ndonjëherë një fotografi vlen më shumë se 1000 fjalë!

Njerëz nga e gjithë bota kanë “përshkruar” përmes fotografive të shkrepura nga ata vetë “definicionin” e fjalës “braktisur”!

Kjo varkë ka qenë një pikë referimi në bregun e Devonit të Veriut për shumë vite. Me kalimin e kohës, stuhitë dhe dallgët e detit e kanë “varrosur” edhe më thellë në rërë.

Kjo biçikletë e harruar nga pronari i përshtatet përkryer fjalët “braktisur”.

Si një pikturë ngjyrat e së cilët janë zbehur nga koha, duket kjo ndërtesë prej druri, e vjetër dhe e braktisur.

Kur Shqipëria tërhoqi flotën e saj të avionëve MiG dhe YAK i la ata të kalbet në Aeroportin e Kuçovës. Këto janë disa nga qindra avionë të ulur në vendin e tyre të pushtimi

Një makinë klasike, e braktisur në një fushë, duke shijuar një perëndim tjetër të bukur të diellit.

Një kasolle peshkimi e braktisur prej kohësh, duke u tretur ngadalë në det në Point Reyes, California.