90 sekonda për të treguar fillimin e një historie dashurie.

Një video e quajtur “Trentaquattrometri” (34 metra), është xhiruar nga dy të rinj nga Milano, Alberto Vignati dhe Michele Cardano, që vendosën të tregojnë afrimin pa dialog të dy të rinjve që punojnë në dy lokale përballë njëri-tjetrit, në distancë 34 metra.Ajo që na mrekullon është momenti i fundit i videos

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/iZaVwWSB7CM?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]