FËMIJË TË SHKOLLËS SPECIALE, “3 DHJETORI” EKSPOZOJNË PRODUKTET E TYRE.Kane zgjedhur nje mënyrë origjinale, për te treguar se edhe ato jane si te tjeret. Jane pikerisht femijet e shkolles speciale “3 Dhjetori” te cilet

kane zgjedhur 23 Dhjetorin, ditën për të organizuar panairin e solidaritetit në kuader edhe te maratonës për fëmijët në nevojë, të organizuar nga Sherbimi Social Shtetëror, Qëndra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike me mbështetjen e Star Plus TV.Kjo inisiativë është mbështetur nga Fondacioni ABC, të cilet në koordinim te plotë me QKSHP, kane arritur qe ne nje kohe te shkurter ti kthejnë buzëqeshjen këtyre fëmijëve 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/gaPalMzWnf0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“SHKODRA DHURON” NË STAR PLUS TV
Artikulli tjetërVELIAJ: KRENAR PËR INISIATIVËN E STAR PLUS TV