Një person ka hipur në një vinç dhe kërcënon se do të hidhet

 

Vinçi ndodhet pranë Kishës Ortodokse në Tiranë. Personi që ka hipur në vinç është shtetasi Xhemal Bajram Zhuri, ish-i persekutuar, i cili kërkon këstin e 6-të të parave të burgut. Policia ka shkuar në vendin e ngjarjes dhe po punohet që personi të zbresë nga lartësia. Policia ka vendosur perimetrin e sigurisë.Mesohet se ai e ka bere dhe dy here te tjera kete veprim ne 2012 dhe 2015 .Pervec kestti te 6-te ai kerkondhe nje pension te perhershem per punen e bere ne minira ikur ndodhej ne burg per politike.Pas mbi 1 ore ka zbritur nga vinçi 61-vjeçari Xhemal Zhuri që kërcënonte se do të hidhej nga lartësia.