AGJENSIA BUNA 1, BËN REALITET KËTË SALLË PËR FEMIJËT.Te ardhurat e fituara nga shfaqja e cirkut per femijet e shkollave 9-vjecare te qytetit te Shkodrës do te shkojnë për bamirësi. Ky bashkëpunim i Agjensise se Spektakleve “Buna 1” dhe DAR ka sjelle nje dite ndryshe dhe argetimi per femijet e shkollave

te cilet me endje kane ndjekur shfaqjen e cirkut te Tiranes por njekohesisht keto te ardhura po perdoren per bamiresi, konkretisht ne Shtepine . Femijes Parashkollor po rikonstruksohet salla e lojrave ne menyre qe keta femije ashtu si gjithe te tjeret te kene nje kend te pershtatshem per te luajtur. Kjo salle do rikonstruktohet dhe do pajiset me lojra te ndryshme per femijet e kesaj shtepije.Por pervec lodrave, Agjensia Buna 1, ka garantuar edhe krijimin e nje salle aktivitetesh e cila do te sherbeje per aktivitetet festive qe ky institucion do te organizoje ne sherbim te femijeve te cilet jane atje. Megjithate, edhe sipas te dhenave nga shtepia e femijeve parashkollore, behet me dije se shume projekte te tjera jane pjese e ketij instituicioni ne sherbim te ketyre femijeve te cilat kane me shume se kushdo tjeter nevoje per vemendje.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/FsGYFOWSFPk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakHIGJENA NË KLINIKA DENTARE
Artikulli tjetërVLLAZNIA TAKIM ME “VLLAZNIT ULTRAS”