Një tjetër avion i është shtuar flotës ajrore shqiptare. Bëhet fjalë për avionin e quajtur ‘Naimi’.

Kryeministri Edi Rama me anë të një postimi në Facebook ka njoftuar se me ‘Naimin’ ka shkuar në 3 numrin e avionëve të flotës së kompanisë sonë shqiptare.

MESAZHI I RAMES
🟢 Pas Lasgushit e Migjenit dhe frenimit nga pandemia, mbërriti edhe Naimi, i cili e çon në 3 numrin e avionëve të flotës së kompanisë sonë të flamurit✈️🇦🇱
#AirALBANIA🦅