Një tjetër lëkundje sizmike ka goditur sot Shqipërinë në orën 15:45. Lëkundja ka qenë e shkallës 5.3 rihter dhe është ndjerë në shumë qytete të vendin.

Epiqendra e lëkundjes në Thumanë me thellësi 10 kilometra.Lëkundjet e tërmetit janë ndjerë deri në Vlorë dhe Korçë.

Ministria e mbrojtjes benme dije se për arsye sigurie janë ndërprerë operacionet e kërkim- shpëtimit