“Nje zjarrfikës ne oborrin e teatrit” është komedia qe se shpejti pritet te vihet ne skenën e teatrit “Migjeni” .

Shfaqja, për te cilën tashme ka nisur puna vjen nen regjisuren e Stefan Capalikut i cile ne tryezën e punes me aktoret tregon ne shume rreth subjektit kesaj komedie qe zhvillohet ne dy kahe te ndryshme. Shfaqja pritet te vihet ne skene ne mesin e muajt Shkurt ndërkohe komedia do te interpretohet nga aktoret e mirënjohur te teatrit “Migjeni” si Rita Gjeka ne rolin e aktores kryesore te shfaqjes, dhe aktoret e tjere si Nikolin Ferketa , Jozef Shiroka, Simon Shkreli, Sara Smaja dhe Kristiana Doda.