Në takimin konsultativ të zhvilluar në zonën e Rrethinave, banorët shprehen problematika të shumta që bashkia aktuale por dhe ato të 30 viteve në Shkodër, e kanë harruar ketë zonë ndonëse janë vetem pak kilometra nga qyteti.

Në takim krah Angonit ishte dhe kryetari i bashkisë së Malësisë së Madhe Tonin Marinaj dhe Nën prefekti i Malësisë së Madhe Hysen Hysaj të cilët vlerësuan se vota për përfaqësuesen e Partisë Socialiste është garanci për investime.

Angoni garantoi banorët se ndryshe nga sa është bërë deri tani, Rrethinat do të trajtohen me prioritet dhe nuk do lihen në harresë.

 

Artikulli paraprakSHIROKË, OMP SEKUESTRON 8 MJETE PESHKIMI
Artikulli tjetërBANORËT: RRUGA “KOMANE” PENG I PREMTIMEVE TË PAMBAJTURA