Një grua që fiton rreth 300.000 dollarë në vit ka zgjedhur të jetojë në një furgon dhe të udhëtojë në SHBA, duke vizituar çdo park kombëtar deri në fund të vitit.

Jasmine Wilson, 28 vjeç, një stiliste e vjetër e produkteve, nga Battle Creek, Michigan, fiton më shumë se 300,000 $ në vit.

Në vend që të shpenzonte para për një pronë, ajo vendosi që karantina e vitit 2020 të ishte koha e përkryer për të realizuar ëndrrat e saj për të jetuar në një furgon.

Ajo bleu furgonin e saj verën e kaluar dhe kaloi dy muaj duke instaluar një shtrat, një monitor 34 inç për lojëra, një lavaman, një kombinim të frigoriferit në një nga stolat, dritaret anësore dhe të pasme, dhe kamera sigurie.

Meqenëse furgoni nuk ka kuzhinë, Wilson përdor një sobë kampi për të gatuar ushqim. Furgoni ka ujë të rrjedhshëm me një zonë të plotë dushi dhe WC.

Jasmine tha: “Unë gjithmonë kam pëlqyer shumë udhëtimet rrugore, sepse nëna ime udhëtonte me makinë nga Michigan në Kaliforni shumë herë në vit për të vizituar familjen.”

“Gjatë karantinës ne ishim të mbyllur në shtëpi, dhe unë vendosa të udhëtoja”.

“Unë nuk jam duke e bërë këtë për të kursyer para, unë jam këtu për përvoja dhe udhëtime dhe qëllimi për mua ishte të dilja nga shtëpia.”

Jasmine vlerëson se ajo shpenzoi midis 10,000 deri në 15,000 dollarë për të përshtatur pjesën e brendshme të furgonit, dhe 25,000 dollarë për ta blerë atë.

Ajo doli në rrugë në 1 dhjetor me qëllimin për të vizituar çdo park kombëtar në vend gjatë vitit 2021.

Njihuni me gruan që jeton në furgon, edhe pse fiton 300,000

Njihuni me gruan që jeton në furgon, edhe pse fiton 300,000