Fëmija i parë në Shkodër për vitin 2018 është shënuar në datën 1 janar 50 minuta pasi ka kaluar mesnata ai është një djalë i cili ka lindur në peshën 2kg e 900 gr.

Por në datën 2 janarë kanë ardhur në jetë edhe binjakët e parë të këtij viti në Shkodër të cilët janë djalë dhe vajzë. Ata janë fëmijë të parë të familjes Ndreka ku dy prindërit kanë vendosur që djali të quhet Noilis dhe vajza Raina. Noilis dhe Raina kanë ardhur në jetë me anë të operacionit dhe kanë lindur në peshën 3 kg e 50 gr dhe vajza 2 kg e 650 gr. Dy binjakët që kanë vetëm një minutë diferencë me njëri-tjetrin sëbashku me nënën e tyre gëzojnë shëndet të plotë.