FAMILJA GROSHI, NUK MERR NDIHMËN QË NGA MUAJI QERSHOR, INSTITUCIONET E SOROLLASIN.Familja GRoshi ne fshatin Mali I Jushit ne Komunen e Bushatit, pervec veshtiresive per te mbijetuar ne kushte teper te veshtira ekonomike dhe sociale, po perballet me sorollatjet e institucioneve te shtetit shqiptar.

Rrok Groshi, kryefamiljar I kesaj familjeje, ka treguar veshtiresite por edhe historine e tij se si shteti shqiptar I ka hequr te drejten e Kempit njerit prej femijeve te cilet e perfitonin ate prej 20 vitesh.Apeli I drejtohet shtetit shqiptar, instancave me te larta te ministrise dhe qeverise shqiptare, qe dikush te shohe nga afer vuajtjet por edhe veshtiresite me te cilen perballen kjo familje prej 5 personash.Burime prane Komunes se Bushatit, bejne me dije se ky nuk eshte rasti I pare kur banoreve ne veshtiresi ekonomike I hiqet e drejta e paaftesise nderkohe qe institucionet ne Shkoder tashme jane njohur me gjendjen e ketyre familjeve.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/RYQifgirqwY?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakTRANSFERIMI I AKADEMISË, REAGOJNË STUDENTËT
Artikulli tjetërKOMISIONI I KEMPIT:RASTI NË SHQYRTIM NË TIRANË