Një nxënëse e talentuar i dha fund jetës pasi nuk kishte marrë 10 në provim.

Harpreet Kaur Hallaith, 18 vjeçe, studionte në kolegjin prestigjioz të Wolverhampton. Ajo duhet të merrte dy A (ekuivalente me 10 në Shqipëri) me yll dhe dy A në mënyrë që të ndiqte studimet për histori ruse në Universitetin e Durhamit. Në provimi e 18 gushtit, ajo kishte marrë vetëm një A dhe dy Bs, në rusisht, latinisht dhe në histori. Notat e saj ishin mjaft të mira për të vazhduar studimet në Universitetin e Edinburgut. Ata natë, vajza la shtëpinë e saj për të dalë në një shëtitje. Prindërit e shqetësuar e raportuan atë humbur, e cila nuk u kthye atë natë. Policia gjeti vajzën rreth 11 milje në Brifgnorth Shropshire, së bashku me një shënim.