Quhet Nikolle Ndreca, dhe është 81 vjeç, jeton ne fshatin Mali i Jushit ne komunën e Bushatit. Pervec veshtiresive te shendetit, ai sot po perballet edhe me problemin e faturave te energjise elektrike. Edhe pse ai I ka paguar rregullisht, tashme po perballet me mungesen e faturave dhe faturesve. Ai thekson se me perpara faturuesit vinin gjithnje ne shtepi muaj per muaj.

Por ai ka një apel për shtetin shqiptar. I vetem me bashkeshorten, me nje ekonomi te cilen pamje e tregojne me se miri, dallohet qarte qe asnje shume nuk mund te justifikoje Shumen qe ai detyrohet te paguaje, megjithate ky shqetesim pohon problematiken e ngritur prej kohesh nga komuna e Bushatit, per sjelljet aspak positive te faturuesve te enegjise elektrike, per te mos folur per investimet ne rrjetin e energjise, investime te cilat nuk jane kryer asnjehere

Artikulli paraprakVITI I RI SHKOLLOR DO TË NIS NË DATËN 14 SHTATOR
Artikulli tjetërPËRKUJTOHET 100 VJETORI I PËRBALLJES NË DUKAGJIN