Shpallet në kërkim ish-prokurori i Përgjithshëm Adriatik Llalla. Pas kontrolleve të policisë në banesë dhe mosgjetjes së tij, Llalla është shpallur zyrtarisht në kërkim.

Sipas burimeve zyrtare nga policia, ish-kryeprokurori rezulton jashtë vendit, pasi nga sistemi TIMS ka rezultuar se ka dalë jashtë vendit 2 javë më parë