Drejtuesi politik i PD për qarkun e Shkodrës ka postuar një foto të dy të rinjve nga sheshi “Nënë Tereza” në Tiranë gjatë manifestimit të PD-së për çeljen e fushatës elektorale së zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit.

Helidon Bushati shkruan se numërimi mbrapsht ka nisur dhe se 25 prilli është festa e shqiptarëve, dita kur Shqipëria fiton.