Ajo që po zhvillohet në Gaza është “zhvendosja më e madhe e popullit palestinez që nga viti 1948”.

Kështu ka raportuar agjencia e Kombeve të Bashkuara për refugjatët palestinezë (UNRWA).

“Një brez i tërë fëmijësh është i traumatizuar, mijëra janë vrarë, gjymtuar dhe jetimë. Kjo është zhvendosja më e madhe e popullit palestinez që nga viti 1948”,- deklaron OKB.

Artikulli paraprakPËR HERË TË PARË OPOZITA NË AKSION PA BERISHËN, ISH-KRYEMINISTRI: DITË BETEJE NË PARLAMENT
Artikulli tjetërGERALB SMAJLI: BISEDIME PËR RINOVIMIN ME VLLAZNINË KA PATUR POR JO TË AVANCUARA