NËNKRYETARI I BASHKISË: PROJEKT QË KËRKON NDËRGJEGJËSIM TË QYTETARËVE.Diferencimi i mbetjeve është një plan strategjik afatgjatë dhe natyrisht aspak i lehtë për tu implementuar në mënyrën më të mirë të mundshme në një qytet si Shkodra.

Nënkryetari i Bashkisë Shkodër Ahmet Omi flet për projektin e dytë të mbetjeve që nisi në fillimin e vitit të kaluar.Shpesh gjatë vitit 2014 në periudhe dhe lagje të ndryshme Shkodra kishte probleme me mbeturinat të cilat liheshin pa u pastruar. Kjo situatë gjatë këtij viti ka për qëllim të përmirësohet.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/ng1oMloYvkU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak17 VJEÇARJA PREJ 3 DITËSH E HUMBUR
Artikulli tjetërURGJENCA E SPITALIT DREJT RISTRUKTURIMIT