Policia e Shtetit qe ne oret e para te mengjezit ne Dukagjin ne zonen Ndreaj, Brashte, Pylaj ,Bob, Vuksanaj dhe Breg Lumi ka nisur nje operacion masiv per shkaterrimin e parcelave te kultivuara me bime narkotike. Ne operacion Renea, Fnsh, Drejtoria e policise Shkoder. Ne kete operacion jane perfshire 450 forca policore dhe 70 automjete. Operacioni do vijoje ne gjithe teritorin e Dukagjinit. Ne operacion Drejtori i FLO , Drejtori i Krimeve dhe Drejtori i Policise Shkoder.. Info ne dreke. Vijon operacioni antikanabis ne dukagjin.

Drejtori i Policise se Shtetit Haki Çako inspekton forcat e policise ne terren per operacionin anticanabis. Çako falenderon punonjesit e policise per perkushtimin dhe seriozitetin dhe thekson se operacioni do vijoje ne te gjithe territorin e dukagjinit. Deri tani jane asgjesuar 65 parcela me rreth 6 675 bime narkotike. Njekohesisht grupet hetimore po vijojne punen per sekuestrimin e cdo prove materiale ne parcela me qellim dokumentimin me prova ligjore per te bere te mundur evidentimin dhe kapjen e autoreve. Deri tani operacioni ka vijuar normalisht dhe nuk eshte shenuar asnje incident. Info mbasdite. Vijon operacioni anti kanabis ne dukagjin. Ne terren ne tre drejtime, ne Vuksanaj, Breg Lumi, Shoshe, Brashte, veproje 28 grupe. Deri ne keto momente jane asgjesuar nga te dhenag d grumbulluara nga grupet jane shkaterruar 147 parcela me 17. 890 bime narkotike. Parcelat variojne nga 40 bime deri ne 200 bime . Binet variojne nga 60 centimetra e 240 centimetra te larta. Vijon operacioni.