180 forca speciale mësyjnë nga uji e toka.Forcat speciale te policisë kane nisur sot nje operacion te madh antikanabis ne Temal te Shkodres.

Ne operacionin qe po zhvillohet ne rruge tokësore dhe ujore jane përfshire 100 forca speciale me varka dhe skafe, ndërsa 80 forca te tjera kanë ndërhyre ne rruge tokësore