BIZNES ALBANIA, TAKIM INFORMUES PËR TE RRITUR MUNDËSITË E TURIZMIT.

Rritja e rolit te operative turistike ne Qarkun e Shkodres, ka qene ne fokus te nje takimi te mbajtur ne Shkoder me prezencen e te gjithe operatoreve turistike. Ky takim eshte organizuar nga Biznes Albania ne ambjentet e hotel Coloseu, ku tematika kryesore ka qene rritja e rolit dhe bashkepunimit mes operatoreve turistike vendas dhe te huaj…..
I pyetur per problematikat qe shqetesojne operatoret turistik drejtues te Biznes Albania bejne me dije se problem kryesor ngelet mungesa e infrastruktures dhe mungesa e bashkepunimit……..
Qarku I Shkodres me bukurite e saj ofron pika te shumta per te thithur turiste te huaj dhe vendas dhe pikerisht duke u fokusuar ne nje sere faktoresh, po tentohet krijimi I nje rrjeti sa me te gjere te operatoreve turistike ne menyre qe qarku I Shkodres te jete pjese e guidave turistike te turisteve te huaj dhe te mos ngel vetem sin je vend kalimtar.

Artikulli paraprak“DITA NDËRKOMBËTARE, NELSON MANDELA”
Artikulli tjetërPD, ZBARDHEN EMRAT E KRYESISË