Në kuadër të vitit mbarëkombëtar të Gjergj Kastrioti Skënderbeut, Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, Fakulteti i Shkencave Shoqërore, Departamenti i Historisë organizojnë konferencë studimore për figurën më të rëndësishme të historisë së Shqipërisë.

Janë vetë studentët e viteve të dyta dhe të treta të degës së Historisë që kanë kryejnë këtë konferencë, me pjesëmarrjen e pedagogëve.

Artikulli paraprakZJARRI I MADH PËRFSHIN HOTELIN LUKSOZ, SHPËTON KËNGËTARI I FAMSHËM
Artikulli tjetërÇFARË PO NDODH ME TOKËN? GJERMANIA PËRJETON MUAJIN MAJ MË TË NXEHTË QË NGA VITI 1881