KONCERT ME KËNGË E NDEZJE FISHEKZJARRESH, LUKA: FËMIJËT JANË E ARDHMJA.Pragfestat e fundvitit kanë sjellë aktivitetin “Shkodra feston”. Fëmijët e qytetit të Shkodrës në oborrin para Bashkisë janë mbledhur për të festuar sëbashku.

Ky aktivitet u organizua nga Bashkia Shkodër, Qendra Kulturore e fëmijëve dhe vullnetarët e “Shkodra Dhuron”. Gjithçka ka kulmuar me ndezjen e fishekzjarreve..“Shkodra Dhuron” do të vazhdojë me organizimin e festave të ndryshme deri ne natën e ndërrimit të viteve për të sjellë një atmosferë sa më festive në qytet.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/kahkFeLZUaU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSHKOLLA E MUZIKËS SJELL “KONCERTI I KRISHTLINDJEVE”
Artikulli tjetërLRI TAKIM NË SHKODËR, VLERËSOHEN TË RINJTË