PAVARËSISHT KUNDËRSHTIVE, OSHEE ZBATON LIGJIN .Pavaresisht kundershtive ten je dite me pare te banoreve te komunes Melgushe, Operatori I shperndarjes se energjise elektrike, ka vuijuar aksionin e nderprerjes se energjise per te gjithe ato abonente te cilet nuk pagujne energjine.

Ne diten e dyte te aksionit ne Malgushe, grupet e OSHEE te mbeshtetur edhe nga forcat te policise se Shkodres, kane vijuar punen per nderprerjen e energjise per te gjithe abonentet familjare te cilet ne vite, rezultojne si debitore ndaj energjise elektrike.Specialiste te OSHEE, kane sqaruar edhe banoret se nuk behet fjale per nderprerje te qellimshme, por ne sistemin e OSHEE keto familje rezultojne debitore, dhe zgjidhja e vetme per keto rast eshte pagesa e debive dhe me pas ankimimi I padrejtesive qe mund te jene bere ne vite. Burime prane OSHEE ne Shkoder, bejne me dije se aksionet, jane perqendruar ne 10 zona ne te gjithe qarkun e Shkodres, ku po operohet me grupe te posacme per shkeputjen e energjise elektrike per te gjithe abonentet qe rezultojne debitore ndaj OSHEE.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/F0eSUEekxxg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]