Ditet e fundit eshte shtuar rradha e gjate e konsumatorve te energjise elektrike te cilet, nuk qendrojne  prane sporteleve te OSHE, ne qytetin e Kopikut, si para disa muajsh   thjeshte per te paguar    faturat e majme  te energjise, sepse tashme ato I kane paguar. Por eshte nje tjeter ralitet , disi ndryshe nga ajo cfare  nuk po ndolle  ne qytetin e Shkodres.

Ketu OSHe , ju kerkon  pajtimtarve te saj te cilet  duane te paguajne faturen mujore, te rilidhin kotraten e re me OSHe,Ne fakt  nje kerkese e till jo vetem qe duket disi absurde , kjo per te funksionuar per te gjithe qytetaret, mbasi ata  nuk kan e paasuar ndryshim vendbanimi apo ndonje  kerkese tjeter. Gjithesesi ajo cfare eshte edhe me shqetesuese , eshte fakti se  qytetaret te cilet  nese duane energji     ne shtepite etyre , tashme OSHe , ju kerkon foto te Shtepise, fotokopjo te kartes se identitet  e mjafte kerkesa te tjera, te gjitha keto kundrejte pageses  nga  vete qytetaret. Nderkaq  nese  behet fjale per nje kontrate te re, askund dhe nga akush  ende nuk eshte  bere   e ditur  formati I kontrates se re , pra ;se cilat jane kerkesat ndaj konsumatorit ,por edhe cilat jane ndaj kompanise , ku realisht kjo e fundit  nuk mund te sjellin nje here te vetme nje shembull qe  e ka zbatuar, aktin e marreveshjes tip. Dhe ne fund nje tjeter shqetesim qytetare eshte ; Se  sa fuqi ligjore ka nje  kontrate e till.? Gjithesesi  tashme qytetaret e  M,madhe   vazhdojne te  dynden ne rradhe si dikure , ne te vetmin sportel te OSHe  ne qytetin e Koplikut,Dhe ajo cfare mbase duhet  vlersuar si jo pozitive eshte fakti se askush , as Bashkia  M.Madhe  e as sinikatat e as  opozita nuk shqetesohen per rrasdhet e qytetarve te tyre tek sportelet e OSHE  ne qytetin e Koplikut.