SHKODËR, HAPET QENDRA E KATËRT E KUJDESIT NDAJ KLIENTIT. OSHEE ne qytetin e Shkodres se shpejti do hape nje tjeter qender kujdesi ndaj klientit per te gjithe konsumatoret.

Qendra ne fjale eshte e katerta ne Shkoder dhe eshte lokalizuar ne lagjen “Qemal Stafa” apo sic njihet ndryshe ne Parruce. Duke pare fluksin e punes dhe te konsumatoreve te energjise elektrike OSHEE ka vendosur shtimin e qendrave qe ofrojne sherbim per qytetaret per te perballuar keshtu fluksin e punes por edhe per te rritur cilesine shpejtesine e sherbimit. Ditet e fundit dhe pas aksioneve te ndermarra nga OSHEE kane bere qe nje numer i konsiderueshem konsumatoresh ti drejtohen qendrave te kujdesit ndaj klientit ne qytetin e Shkodres per te bere pagesat e energjise elektrike duke shtuar keshtu rradhet ne zyrat e sherbimit po njekohesisht rrjedhoje e ketij aksioni ka qene edhe hapja e shume kontratave te reja te energjise elektrike duke shtuar keshtu fluksin e kerkesave per sherbime te ndryshme per keto arsye ditet ne vazhdim do vihet ne funksion nje qender e re e kujdesit ndaj klientit.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/NIepALklT9o” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakDHURATA PËR NXËNËSIT E SHKOLLËS ARTISTIKE
Artikulli tjetërFUNDVITI, TRAFIKU BLLOKON QARKULLIMIN