31 dhjetori do të jetë afati përfundimtar për paisjen me kartat e shëndetit. Një gjë të tillë e bën të ditur drejtori i Fondit të Kujdesit Shëndetësor Arvid Osja.

Në daljen para mediave, Osja theksoi gjithashtu që qytetarët duhet të tregojnë kujdes dhe të aplikojnë sa më shpejt për paisjen me kartën e shëndetit.