ARTISTË DHE KOLEGË TREGOJNË SE OSMAN MULA E MERITON KËTË VLERËSIM. “Si shkodran qe kontribuoi me perkushtim per evidentimin e vlerave artistike te qytetit tone duke i bere ato te njohura anembanë trevave shqiptare” me këtë motivacion Keshilli i Bashkise se Shkodres nderoi me titullin “Mirenjohja E Qytetit” artistit Osman Mula.

Per çmimin e uruan shume nga koleget e tij artiste. Vete Osman Mula vleresoi kete titull dhe u shpreh se gjithmone do i jete mirenjohes Shkodres dhe shkodraneve. Regjisori, kompozitori, saksofonisti tekstshkruesi e shume tituj te tjere mban mbi supe artisti Mula. Osman Mula ka levruar ne shume fusha te artit dhe gjithmone ka spikatur me talentin dhe aftesite e tij .