Partia Agrare Ambjentaliste, ka hapur siparin e zyrtarizimit të kandidaturave për deputet në Qarkun e Shkodrës.

Në një takim me strukturat e kesaj force politike ne Hotel Colosseo, Kryetari i kësaj force politike në Shkodër Mark Molla, dhe Kryetari i PAA, Agron Duka i kanë uruar suksese në këtë sfidë për të përfaqësuar Qarkun e Shkodrës në parlamentin shqiptar. Nga ana e tij, kandidati Rrashketa, ka folur për objektivat e tij, por edhe per arsyet pse zgjodhi qe jete pjese e kesaj gare ne zgjedhjet e 18 Qershorit. Zyhdi Rrashketa, njihet në Shkodër për kontributin e tij në fushen e biznesit, por edhe si një nga emrat e qytetarisë Shkodrane, ndërkohe që sot ai fton shkodranët që ta mbeshtesin në kauzen e tij për ti perfaqesuar në parlamentin shqiptar .