Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka mbledhur aleatët në orën 09:00.

Mbledhja do zhvillohet në selinë blu dhe vjen pas protestës së Aleancës për mbrojtjen e Teatrit, ku opozita i shprehu mbështetjen me pjesëmarrjen e tyre. Ne takim do marrin pjesë edhe ambasadorët e vendeve të BE-së.

Mendohet që do të jetë pikërisht kjo temë e diskutimit, por edhe Reforma Zgjedhore. Kujtojmë që opozita nuk mori pjesë në mbledhje e parashikuar për t’u mbajtur dje të Këshillit Politik.