Portreti i perëndisë romake të ujit, Neptunit, është shfaqur mes dallgëve gjatë një stuhie në Newhaven, në Britaninë e Madhe, këtë të martë që lamë pas.

Në një foto të publikuar nga BBC, duket qartë vështrimi i “fytyrës” së perëndisë romake të ujit. Fotoja u kap nga fotografi Jeff Overs në Newhaven ndërsa valët përplaseshin mbi murin e portit gjatë stuhisë.

Z. Overs tha se ai e bëri foton rreth orës 09:00 BST me një valë të lartë nga erërat me më shumë se 50 km / h (80 km / orë).Ai tha se vala e vogël në plan të parë i ngjan një dore.

“Ashtë një goditje e drejtpërdrejtë dhe unë nuk e kam manipuluar imazhin fare,” tha Z. Overs.