PRODHIME VENDASE, BIO DHE ARTIZANALE SHQIPTARE .Panairi i prodhimeve artizanale i eshte bashkangjitur festimeve dhe aktiviteteve te shumta qe Bashkia e Shkodres ka realizuar ne kuader te festave te fundvitit. Vete prodhuesit dhe tregtaret tregojne se qytetaret kane interes per blerjet e fundvitit.

 

Megjithe problemet ekonomike qytetaret I kushtojne rendesi festave te fundvitit duke bere qe keto fest ate kalohen gezueshem ne shtepite e tyre nderkohe Bashkia e Shkodres e ka kthyer tashme ne nje tradite te bukur hapjen e panaireve me prodhime vendase e artizanale duke mundesuar keshtu njohjen e per me teper edhe perdorimin e ketyre produkte vendase nga te gjithe por gjithashtu ruajtjen e ketyre elementeve kaq te rendesishem te kultures dhe tradites shqiptare 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/_675mQR2ojw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakLRI TAKIM NË SHKODËR, VLERËSOHEN TË RINJTË
Artikulli tjetërENERGJIA, SHKARKOHET KREU I ARSIMIT NË M.MADHE