“28-NËNTORI” ME MBËSHTETJEN E AMBASADËS AMERIKANE E BASHKISË SHKODËR. Nxenesit e shkolles se mesme “28 nentori” ne kuader te festave te fundvitit kane realizuar panairin e promovimit te gjuhes angleze, studimeve angleze dhe amerikane me mbeshtetjen e Ambasades Amerikane dhe Bashkise Shkoder.

Nxenesit si organizatore treguan per mediat per punen e bere dhe qellimin e ketij panairi. Ky lloj panairi behet per here te pare ne qytetin e Shkodres nga nxenesit e Shkolles se Mesme “28 Nentori” me mbeshtetjen e mesueses se gjuhes angleze Edra Sulo. Objektivi i ketij panairi ishte informimi i nxenesve per mundesite e studimeve ne amerike dhe angli po njekohesisht ti ofroje qytetareve mundesine per te kontribuar sadopak ne te ardhurat qe do shkojne per femijet ne nevoje

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/4wjGeBqWxcE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakMUSTAFARAJ: S’KA ABUZIME ME NDIHMËN EKONOMIKE
Artikulli tjetërBASKETBOLL, GJYSËMFINALET E KUPËS SË SHQIPËRISË