Bashkia Shkodër, në bashkëpunim me shoqata të tjera partnere të qytetit të Shkodrës kane organizuar, në sheshin e pedonales, “Panairin e 4-të të OJF-ve”.

Drejtuesi i qendres rinore arka shprehet se ky panair ka, per qëllim promovimin dhe njohjen nga afër të qytetarëve të Shkodrës me punën e OJF-ve, dhe forcimin e bashkëpunimit të vetë OJF-ve me institucionet publike. I pyetur se sa kane ndikuar ojf-te ne permiresimin e jetes ne qytetin tone, lukani pergjigjet keshtu. Gjate gjithe dites Vullnetarët te OJF-ve kanë informuar rreth aktiviteteve të shumta, kanë shpërndarë broshura, fletëpalosje dhe vizitorët kanë pasur mundësi të njihen me aktivitetet e ndryshme edhe nëpërmjet banderolave. Qellimi i ketij eventi eshte pertej promovimit .sipas drejtuesve qytetaret duhet te njihen nga afer me punen e OJF-ve ndersa nje tjeter objektiv eshte forcimi dhe bashkepunimi i vete OJF-ve me institucionet publike.