DRSH NË BASHKËPUNIM ME OJF-të OFRON INFORMACION PËR QYTETARËT.DRSH në bashkëpunim me OJF-të e qytetit te Shkodrës, World Vision, Malteser, dhe Kryqi i Kuq organizuan panairin e shëndetit duke ofruar kështu informacion për te gjithë qytetaret.

Demostrime te ndihmes se shpejte dhe fletëpalosje me informacione për sëmundje nga me te ndryshmet ofroi ky panair per te gjithe qytetaret. DRSH e ka kthyer ne tradite organizimin e këtij panairi duke ofruar kështu informacione e shërbim për te gjithë komunitetin.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/mzrXu_AZz2Y” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“28-NËNTORI” NË FESTË
Artikulli tjetër28-NËNTORI, BASHKIA PUBLIKON AKTIVITETET