U organizua edhe këtë vit panairi në kuadër të ditës ndërkombëtare të artizanatit. Shoqata e artizanëve dhe zejeve në bashkëpunim me bashkinë Shkodër organizuan këtë panair që do të qëndrojë I hapur deri në datën 16 qershor.

Ndërkohë, drejtues shoqatash, bashkëpunëtorë dhe artizanë vlerësojnë organizimin e panaireve si një mundësi promovimi.

Panairi I artizanatit dhe zejeve do të jetë I hapur deri në datën 16 qershor, ndërsa interesi I turistëve vendas dhe të huaj ka qenë shumë I lartë që në ditën e parë të hapjes.

Artikulli paraprakGREGOR PEMAJ: MË HOQËN NGA PUNA PA MË NJOFTUAR
Artikulli tjetërRRUGË E RE NË ZONËN TURISTIKE TË SHËNGJINIT