Panairi i punëve artizanale në Shkodër , është kthyer tashmë në një traditë të qytetit tonë .

I hapur më 23 Shtator , në pedonalen “Kolë Idromeno “ , ka përfshirë interesin e qytetarëve , e sidomos të turistëve . Organizimi i panëve artizane ka një rëndësi mjaft të madhe për ato që përgatisin , punojnë dhe promovojnë punimet e tyre .

Nga ana tjetër , turistët janë mjaft të interesuar për punimet e artizanëve tonë . Kështu shprehet edhe artizani i ardhur nga qyteti i Tiranës Edmond Alushi .

Shoqata e artizanëve në Shkodër e ka kthyer tashmë në një traditë promovimin e punimeve vendase . Kjo është një mënyrë mjaft e mirë per njohjen e traditës tonë .