MINISTRI I BUJQËSISË GARANTON MBËSHTETJE PËR FERMERËT .

Fermeret e duhanit do te jene pjese e politikave te qeverise shqiptare. Nje fakt I tille eshte pohuar nga ministry I bujqesise Edmond Panariti, I cili siguroi fermeret per mbeshtetje por nga ana tjeter ftoi ato qe te perqendrohen ne kulturat tradicionale te duhanit.
Duke u ndalur tek eksportimi I prodhimeve “Made in Albania”, ministri Panariti tha se problem kryesor mbetet ceshtja e sigurise se produkteve ne te cilat bazohet prodhimi. Ai siguroi se ministria qe ai drejton dhe qeveria po punojne per evidentimin e prodhimeve “Made in Albania” ne tregun e huaj.
 Sipas ministrit fermeret duhet te perdorin varietetin oriental pasi vetem kjo lloj fare kerkohet sot nga tregu I huaj.

Artikulli paraprakNDËRRON JETË NOBELISTJA GORDIMER
Artikulli tjetërRAMA: MBËSHTETJE PËR FERMERËT