Jo gjithçka ka shkuar mirë në farën për Çmimin e Madh të Britanisë në Formula 1.Një aksident që përfshiu pilotët George Rusell dhe Zhou Guanjou shkaktoi panik të madh.

Zhou mori një goditje nga mbrapa, duke bërë që makina e tij të dilte tërësisht nga kontrolli. Gjithsesi, për fat të mirë mësohet se ai gëzon shëndet të plotë.

Pas ndërprerjes së detyrueshme për disa minuta, gara ka filluar sërish. Tifpoët mezi po presin të mësojnë se kush do jetë fituesi i ditës së sotme.