“BESNIK SYKJA”, “QAZIM RROJI” DHE “URA DERVISHBEG”, NË KAOS
Kjo ishte deklarata e shefit te policise se qarkullimit rrugor Ferhat Hysa, i ne studion e hapur te star+, ne mes te korrikut.

Nderkohe, dy muaj me pas, pavaresisht masave per minimizimin e parkimeve te gabuara, situata e parkimeve te gabuara jo vetem qe vazhdon te jete prezente, madje po rendohet dita-dites ne rruget e rrugicat e qytetit te Shkodres.
Shume nga drejtuesit e automjeteve per tiu shmangur gjobave parkojne automjetet ne rrugica te ndryshme te qytetit, te tilla jane edhe rrugicat besnik sykja dhe qazim roji. Megjithese keto rruge ndodhen vetem pak metra larg qendres se qytetit te shkodres cdo dite ato mbushen me parkime. Per me teper keto rruge jane te ngushta, nuk kane trotuare dhe parkimi i automjeteve pengon e veshtireson kalimin qofte te automjeteve qofte te kembesoreve. Nderkohe vetem para pak kohesh bashkia e shkodres filloi punimet per permiresimin e sinjalistikes horizontale ku ne qender te vemendjes ishte percaktimi I vijave te verdha per kalimin e bicikletave. Ne rrugen Ura dervishbeg megjithese bashkia ka permiresuar sinjalistiken dukshem ajo nuk respektohet
Mesa duket denimi me gjobe qe ekzekuton policia e qarkullimit rrugor eshte nje mase e paperfillshme per drejtuesit e automjeteve te cilet vijojne te shkelin rregullat e qarkullimit rrugor

 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/c9RaSI35jaY?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakARREST ME BURG PËR FULLANIN E GOLEMIN
Artikulli tjetërKONCERT – HOMAZH PËR NËNË TEREZËN