PAVARËSISHT GJOBAVE, SHKODRANËT NUK SHQETËSOHEN PARKOJNË GABIM!. Parkimet e gabuara nga drejtuesit e automjeteve në disa nga rrugët kryesorë të qyetit te Shkodres vazhdon të jetë problem shqetësues.

Edhe pse eshte nje problem I ngritur here pas here ne Star Plus,duket se ende nuk po gjen zgjidhje. Jane makinat e parkuara ne vendet e gabuara,madje edhe prane institucioneve mjaft te rendesishme te qytetit te Shkodres,sic eshte bashkia apo edhe gjykata.Mjafton nje vezhgim I thjeshte per te pare se pamja perpara tyre shoqerohet edhe me automjete te parkuara vend e pavend,gje qe veshtireson qarkullimin e makinave ne pedonalen “28 nentori”,por qe ve ne rrezik edhe kalimin e qytetareve aty,e sidomos te nxenesve , ku duhet theksuar se ne kete zone jane disa shkolla te ndryshme.Pavaresisht se tabelat e qarkullimit e ndalojne parkimin dysh te automejeteve,ky rregull nuk respektohet nga drejtuesit e makinave. Shpeshhere jane ndermarre aksione policore per lehtesimin e qarkullimit dhe vendosjen e rregullt te parkimeve , por qe sic duket as kjo nuk ka sherbyer per ndergjegjesimin e drejtuesve.

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/-GoqKPzAW3w?showinfo=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]