BRËNDA JANARIT 2015-TË PRITET TË PËRFUNDOJNË EDHE PUNIMET PËR KËTË INVESTIM.Pas 25-vitesh mungesë Lezhës, do ti kthehet sërish kinemaja e qytetit. Kjo është arritur falë disa donaciaoneve, dhe gjithçka do të konkretizohet gjatë muajit janar.

Një fakt i tillë është bërë i ditur nga Përgjegjësi i Pallatit të Kulturës në Lezhë Mark Gjoka.Teksa ka folur për aktivitet e shumta që janë organizuar gjatë vitit 2014, Gjoka është shprehur se salla e koncerteve e Pallatit të Kulturës “Ded Ndue Lazri” shumë shpejt do të jetë edhe ambient kinemaje për lezhjanët.Kinemaja ekzistuese e Lezhës u prish, disa vite më parë për të ndërtuar një godinë shumë katëshe dhe ky veprim në atë kohë u kontestua nga Këshilli Bashkiak dhe qytetarët por Kreu i Bashkisë Tushaj nuk i mori në konsideratë.Në këtë mënyrë tashmë Lezhës, do ti rikthehet sërish kinemaja dhe kjo është arritur falë punës dhe idesë së drejtuesit të Pallatit të Kulturës artistit Mark Gjoka.

Artikulli paraprak“THE TIMES” MERKEL PERSONI I VITIT
Artikulli tjetërPREZANTOHET PROJEKTI PËR FEMIJET NË GJAK