Partia Demokracia Sociale e Paskal Milos është tërhequr nga zgjedhjet e 25 prillit. Lajmi është konfirmuar  nga vetë drejtuesi i kësaj force politike Paskal Milo.

Paskal Milo ishte në negociata me Partinë Socialiste dhe Lëvizjen Socialiste për Integrim, ndërkohë që ka nënvizuar se angazhimi i tij politik do të vazhdojë.

‘Tërheqja ka ndodhur për shkak të dështimit të negociatave me faktorët politikë të së majtës. Angazhimi im politik do të vazhdojë‘- ka pohuar Milo.