Një hap tjetër drejt kthimit në normalitet në futboll duket se ka ndodhur sot pasi UEFA duket e gatshme të ndezë dritën jeshile për lëvizjen e tifozëve përsëri në ndeshjet jashtë vendit në të gjithë Evropën.

Federata Evropiane tashmë ka filluar të informojë ekipet, përfshirë PAOK-un, me rrjetin e mirënjohur të tifozëve të futbollit në Evropë (FSE-Football Supporters Europe) duke njoftuar-konfirmuar se UEFA ka vendosur që tifozët të jenë në gjendje të udhëtojnë përsëri nga java e ardhshme , kur fillojnë fazat e grupeve.

Gjithmonë, natyrisht, me kufizime lokale dhe në përputhje me të gjitha protokollet shëndetësore.

Konkretisht në rastin e PAOK, i cili fillon detyrimet e tij në grupin Europa League League në Gjibraltar javën e ardhshme ka të drejtë të marrë deri në 5% të kapacitetit aktual në stadium.

Tani priten njoftime nga UEFA.