Autoritetet vendore të Shkodrës dhe përfaqësues të partive politike zhvilluan vizitat e rastit në arqipeshkëvinë e Shkodrës në festën e Pashkës teksa u pritën nga arqipeshkëvi Angelo Massafra ndërsa uruan besimtarët katolik në këtë festë të shenjtë…

Vizita zhvilluan edhe përfaqësues të klerit në Shkodër

Ndërkohë një urim nga kisha ungjillore e Shkodrës bëri edhe pastori Koli Puka….

Artikulli paraprakSHKODËR, MBYLLET ME SUKSES “FISTS OF FIRE 2”
Artikulli tjetërDORËHIQET KRYETARI I SHOQATËS “2 PRILLI” HARRIS MURANA