Zv kryeministrja e Shqiperise Senida Mesi dhe kryetarja e Bashkise Shkoder Voltana Ademi kane lene pas debatet ne distance dhe perkatesine partiake dhe jane bere se bashkiu ne nismen “Te pastrojme Shqiperine”.

Nga Oblika e cila eshte ne nje aks kufitar qe bashkon Shqiperine me pjesen tjeter te Europes ato kane dhene mesazhin sensibilezues per nje mjedis te perbashket me te paster.

Nen moton “Te pastrojme Shqiperine” jane bashkuar aksionit te pastrimit nxenes te shkollave, institucionet arsimore, administrate publike dhe vullnetare te shumte.