NJË SPEKTAKËL ME RASTIN E 80-VJETORIT TË AKTORIT.Me rastin e 80 vjetorit te lindjes se aktorit te mirënjohur te humorit Paulin Preka po njëkohesisht 65 vjetorit të Teatrit Migjeni estrada e teatrit sjell me date 1 nëntor spektaklin “Nje jete në skene”

.Ne skenen e Teatrit Migjeni do rikthehen skeçe si “Ca t’tha”, “Toka jone”, “Refiku”, “Pensionisti” etj te luajtura nga aktoret e trupes se Teatrit Migjeni. Vete aktori Paulin Preka ka treguar për Star Plus se ky spektaktel është një lloj mbledhjeje me miqte e familjaret e tij ne këte 80 vjetor te lindjes dhe do te sjelle shume surpriza.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/BC3QIgI8G_Q?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSINDIKATA, ANALIZON ARSIMIN
Artikulli tjetërMASTERI, HIQET NOTA MESATARE