Deputeti socialist, Paulin Stërkaj ka shprehur një shqetësim të madh: Gjobat.

Deputeti kërkon një vend parkim për makinën me qëllim që të mos bëhen shkelës të ligjit duke përfunduar më pas dhe në gjobitje. Për replikë Rama tha se ishte i pari që do të ndërmerrte inisiativën për të shkuar në parlament në këmbë, ndërsa Balla tha se e kishte zgjidhur dhe parkimi do të bëhej në një parkim privat.

Paulin Sterkaj: “Na mungojnë kushtet për të shkuar në Parlament, gjejmë gjobën. Na krijoni kushte për të pasur parkim me pagesë, që realisht edhe ruhet makina por dhe nuk penalizohet me gjoba. Ka fillu me Saimirin dhe vazhdon me Xhafën.

Edi Rama: Marr flamurin i pari për ta çarë vendin me këmbë

Taulant Balla: Do të parkojnë në një parkim privat ngjitur me parlamentin. E kam zgjidhur dhe për deputetët e PD-së