Kryeministri Edi Rama ka uruar Kosovën për 12-vjetorin e Pavarësisë.

“Urime ditën e bekuar të pavarësisë së Kosovës të gjithë shqiptarëve kudo që ndodhen dhe i përjetshëm qoftë kujtimi i atyre që dhanë jetën për këtë ditë” shkruan Rama.