KONCERT ARTISTIK ME RECITIME, KËNGË E VALLE NGA NXËNËSIT.Edhe shkolla 9- vjeçare “Pashko Vasa” ne qytetin e Shkodrës i eshte bashkuar aktiviteteve festive me rastin e 102 vjetorit te Pavaresise dhe 70 Vjetorit te Çlirimit te vendit. Drejtori i kesaj shkolle tregon per rendesine qe kane këto aktivitete ne aspektin historik dhe artistik. 

Nxënësit me ndihmën dhe mbështetjen e mësuesve te shkollës kishin përgatitur një program artistik të plotë me këngë, valle e recitime dedikuar këtyre dy datave historike për çdo shqiptar. 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/IJy_QKby10s” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSTARTON “SHKODRA FEST” NË STAR PLUS TV
Artikulli tjetërDHUNA NDAJ GRAVE, SENSIBILIZIM PËR TË GJITHË